BOTEN

In de afgelopen jaren heeft Colex een verscheidenheid aan nieuwe boten aan haar klanten geleverd.

Geheel in samenspraak met klant bepalen we welke combinatie het beste bij de wensen van de klant past. Als eerste bepalen we welk model de voorkeur heeft, een sloep voor door de grachten, een visboot voor op zee, een snelle rib of een veelzijdige brandweerboot.

Vervolgens bepalen we het materiaal wat het beste bij de toepassing past, dit loopt uiteen van een volledig aluminium boot tot een boot van polyethyleen of een combinatie van materialen, zo hebben wij Hypalon rib met een aluminium bodem geleverd aan Rijkswaterstaat. Als laatste adviseren we welk motorvermogen het beste bij de boot/toepassing past. Yamaha heeft hier een mooi assortiment buitenboordmotoren voor, van krachtige high thrust modellen die veel stuwkracht leveren tot snelle 4 takt injectie modellen met gunstige pk/gewicht verhouding.

Mede dankzij onze betrouwbare reputatie hebben wij een goede verstandhouding met verschillende boot importeurs en bootbouwers in Nederland. Hierdoor is het vaak mogelijk om accessoires dan al tijdens het productie proces te laten monteren wat veel tijd en dus kosten bespaard.

De merken waar we de afgelopen jaren succesvol mee zijn geweest zijn:
Bombard, Brig‚ Buster, Crescent, DSB, Grant, Pioner, Yam, Yanmarin‚ Zodiac.

Onze voorkeur gaat uit naar het werken met orginele service delen, zo gebruiken wij in de werkplaats dan ook de vervangingen onderdelen van hetzelfde merk als uw merk motor. Olie filters en benzine van Mercury, Mariner, Honda, Suzuki en natuurlijk Yamaha hebben wij standaard op voorraad. Indien de klant dit wenst kunnen wij ook gebruikte onderdelen of aftermarket onderdelen monteren.

Wilt u zelf het onderhoud aan uw Yamaha motor doen of eventueel onderdelen vervangen dan kunt u onderstaande link gebruiken. Met behulp van de online Yamaha Onderdelen Catalogus kunt u snel en doeltreffend de juiste onderdelennummers opzoeken van elke Yamaha vaar- of voertuig. Tevens kunt u uw bestellijst samenstellen en deze vervolgens opslaan of uitprinten.